Referencer

En varm anbefaling

Vi valgte NordBo som ejendomsmægler, da familiemedlemmer havde anbefalet NordBo til os - og vi har været yderst tilfredse med vores valg af mægler. Carsten Nordbo hjalp os også med at finde vores nye bolig, hvilket vi er meget glade for. Tusind tak for et godt forløb. Vi kan varmt anbefale Carsten Nordbo og hans team!

Frede og Birthe, Sønderås 58B

God behandling og en stærk anbefaling

Vi føler os rigtig godt behandlet og vejledt under hele forløbet. Carsten Nordbo og hans team er stærkt at anbefale.

Marianne, Svanevej 15, Kirke Helsinge Strand

Kun ros og de bedste anbefalinger

Da jeg skulle sælge mit sommerhus og havde hørt godt omkring Nordbo, valgte jeg at kontakte kontoret. Her blev jeg mødt af Carsten, hvor vi i ro og mag fik aftalt detaljerne. Udfordringen var, at jeg stod og skulle til Grønland og var derfor ikke hjemme og kunne ikke være fysisk tilstede under salgs processen. Det fandt jeg ud af, overhovedet ikke var nødvendigt. Alt kommunikation gik i gennem NordBo's app og mail. Der var altid en høflig og rar kommunikation og lige meget hvad jeg spurgte om og hvor mange gange jeg spurgte, blev jeg altid mødt af nogle fyldestgørende professionelle svar. Jeg har under hele forløbet følt mig i de bedste hænder og virkelig blevet mødt. Som sælger, har salget kørt fuldstændig lige efter bogen og jeg har kun ros og de bedste anbefalinger. En super stor tak til Carsten, Louise og Natascha for et kæmpe professionelt stykke salgsarbejde.

Johnny, Åvej 2, Bjerge Sydstrand

Særdeles positivt salgsforløb

Jeg har oplevet hele salgsforløbet særdeles positivt, og følt mig godt rådgivet og informeret undervejs.

Jeg mødte første gang Carsten Nordbo i forbindelse med køb af en andelsbolig i april måned. Her fik jeg en god oplevelse som køber, og da jeg efterfølgende skulle sælge mit hus på Hans Tausensgade, henvendte jeg mig til Carsten Nordbo om at sælge huset for mig.

Jeg har oplevet hele salgsforløbet særdeles positivt, og følt mig godt rådgivet og informeret undervejs.

Slutresultatet er, at huset blev solgt på halvanden uge, og til 50.000 over udbudsprisen!

Godt gået NordBo!

Jens Kristian, Hans Tausensgade 34, Slagelse

Et 13-tal - efter gamle skala

I 2006 blev 13-talsskalaen afløst af den nye 12-talsskala, vi kender i dag. 13 tallet stod for det virkelig ekstraordinære, det personlige og det helt unikke. I samarbejdet med Nordbo rækker et 12-tal ikke. Der må et 13-tal til her!

Nordbo og hans personale repræsenterer i alle faser meget stor autenticitet og ordentlighed. Der er simpelthen styr på det! Alt bliver behandlet med stor professionalisme, højt informationsniveau, kreativitet og altid med noget, der ofte er en mangelvare i dag: God tid til den enkelte kunde. Man ringer fx aldrig forgæves og vi har oplevet, at selv om netop vores lille hus virkelig var i lavpris-gruppen - så fik vi nøjagtigt samme, gode behandling, som havde vi solgt en stor millionvilla! TAK for det, Nordbo.

For mig er ejendomsmægler sproget nærmest sammenligneligt med Serbokroatisk - dvs. et sprog, jeg ikke forstår. Nordbo og medarbejdere har gennem hele processen udvist stor (stor) tålmodighed med at forklare mig alt i mindste detalje - hvor ingen spørgsmål er “for dumme”.

Det, at kombinere stor professionalisme med udpræget humoristisk sans, er en kunst ud i at interagere med meget forskellige mennesker.

Så - kære Carsten Nordbo, Louise og ikke mindst Nicklas Ebbensgaard Madsen, som har forestået fremvisninger og kontakt til mig,: Keep up the good work. Det har været en meget stor fornøjelse at samarbejde med jer!

Linda, Rye Mosevej 4

Særdeles tilfreds!

"Vi har været særdeles tilfredse med Carsten Nordbo - han har vore varmeste anbefalinger. Fin service og behandling hele vejen igennem. En fair og reel ejendomsmægler.

Vi valgte jer som vores ejendomsmægler, fordi I er lokale, en lille selvstændig enhed og vi fik jer anbefalet. I var meget rimelig i pris med salær og vores samarbejde med jer har været meget positivt. Vi har altid fået hurtige svar og god rådgivning. I har udvist ro og tålmodighed - også når tingene ikke helt gik som beregnet, dette har givet os ro på i disse situationer."

Hanne og Klaus, Egebjergvej 90, Sørbymagle

Vi fik solgt på 2 måneder

"Vi har været særdeles godt tilfredse med forløbet hos NordBo. Vi fik solgt hurtigt og til den rette pris. Vi er blevet godt behandlet rigtigt godt og følt os trygge hele ved handlen. Vi kan anbefale NordBo til alle andre nye boligsælgere.”

Karina og Kris, Skolegade 3A, Slagelse.

Hvor køber og sælger mødes...

”Vi har følt os trygge igennem forløbet og har haft en god dialog både med NordBo og med hinanden, hvilket har gjort den store beslutning til en god oplevelse.”

Hanne, Martin og Aase, Rønnesholm 2, Slagelse

Meget flinke og imødekommende

"I forbindelse med salget af mit hus, har jeg hos NordBo kun oplevet en fantastisk god behandling. De har altid været venlige og imødekommende og har tålmodigt svaret på mine spørgsmål. Jeg kan derfor varmt anbefale NordBo til andre."

Elsebeth Spindler, Damsgårdsvej 8, Slagelse

Dejligt med en aktiv mægler

”Efter at have forsøgt mig tidligere andet sted, var det dejligt at finde en ejendomsmægler som kunne sætte den rigtige pris og som gjorde noget ved sagen”.

Bente Gissing Rasmussen, Gærdet 10, Knivkær

”Tenerife” er nu solgt

"Vi valgte NordBo til at sælge sommerhuset, da vi havde lagt mærke til, at de havde solgt mange andre huse i området. Vi kan godt anbefale firmaet til andre."

Leila og Jørgen Hansen, Musvågevej 17, Kongsmark Strand.

Solgt på kun 23 dage!

"Efter godt 35 år var det vores tur til at skulle sælge vores rækkehus. Vi havde derfor ikke den store erfaring i at handle ejendom. Vi henvendte hos til NordBo og inden vi så os om var huset faktisk solgt. Selvom det gik hurtigt, har vi hele tiden følt os godt informeret og hjulpet gennem handlen fra start til slut."

Lotte og Tommy Andersen, Kildeparken 17, 4200 Slagelse

Solgt på kun 21 dage!

"Vi solgte vores hus på blot 21 dage - og så endda til prisen! Da vi skulle vælge ejendomsmægler, stod valget mellem NordBo og en af de store mæglerkæder. Vi besluttede os for NordBo, da vi mente at vi ville få en mere personlig kontakt. Vi fik ret i vores antagelse, idet vi hele tiden blev orienteret når der var nyt. Vi kan varmt anbefale NordBo som ejendomsmægler."

Inge-Lise og Carl Geert Bække, Hostrupsgade 12, Slagelse

Mindst 500 "fremvisninger"

"Vi valgte NordBo som ejendomsmægler, da vi havde bemærket at firmaet havde solgt andre huse i Fruegade. Der gik ikke længe før de første interesserede meldte sig på banen og godt 3 måneder efter var huset solgt. I forbindelse med at NordBo var sponsor i festugen for for et byløb, kan man vel godt sige at vi fik "besøg" af 500 løbere, da alle disse passerede vores hus flere gange. Og med et godt og tilfredsstillende salg, kom vi også selv godt i mål!"

Lone og Bjarne Gøtze, Fruegade 37, Slagelse

Tak for fødselsdagsgaven!

"Da vi havde besluttet os for at sælge, fik vi vurderinger fra 3 forskellige mæglere. Vi valgte NordBo, da firmaet fastsatte en realistisk pris på vores bolig. Vi solgte huset på godt 3 måneder og da vi tilsammen lige er fyldt 160 år, var det en god fødselsdagsgave at få."

Fritse Olsen og Peder Pedersen, Kirkevej 10D, Vemmelev

Tillidsfuld og professionel!

"Vi vil varmt anbefale NordBo som ejendomsmægler. De har et stort lokalkendskab og har været meget tillidsfulde og professionelle i forbindelse med salget af vores bolig. Bedre kunne det ikke gøres!"

Janne og Keldor Skov, Ndr. Stationsvej 14F, Slagelse

Tak for et godt samarbejde!

"Da vi skulle have solgt vores hus, valgte vi NordBo som ejendomsmægler, da vi havde bemærket at firmaet fik solgt huse i vores område ret hurtigt. Det lykkes også os at få solgt, og vi har været særdeles godt tilfreds med samarbejdet med ejendomsmæglerfirmaet Nordbo"

Frede Christiansen, Ørnevej 25, Dalmose

Et "STORT" 10 tal fra mig!

"Efter at jeg havde forsøgt at sælge huset gennem en af byens andre mæglere, skiftede jeg til ejendomsmægler Carsten NordBo. Her har jeg fået en god og personlig service, og det lykkedes mig at få solgt huset. Jeg kan varmt anbefale NordBo som ejendomsmægler, og jeg giver gerne et STORT 10 tal for indsatsen!"

Else Rasmussen, Korsørvej 42, 4200 Slagelse