Referencer

Særdeles tilfreds!

"Vi har været særdeles tilfredse med Carsten Nordbo - han har vore varmeste anbefalinger. Fin service og behandling hele vejen igennem. En fair og reel ejendomsmægler.

Vi valgte jer som vores ejendomsmægler, fordi I er lokale, en lille selvstændig enhed og vi fik jer anbefalet. I var meget rimelig i pris med salær og vores samarbejde med jer har været meget positivt. Vi har altid fået hurtige svar og god rådgivning. I har udvist ro og tålmodighed - også når tingene ikke helt gik som beregnet, dette har givet os ro på i disse situationer."

Hanne og Klaus, Egebjergvej 90, Sørbymagle

Vi fik solgt på 2 måneder

"Vi har været særdeles godt tilfredse med forløbet hos NordBo. Vi fik solgt hurtigt og til den rette pris. Vi er blevet godt behandlet rigtigt godt og følt os trygge hele ved handlen. Vi kan anbefale NordBo til alle andre nye boligsælgere.”

Karina og Kris, Skolegade 3A, Slagelse.

Hvor køber og sælger mødes...

”Vi har følt os trygge igennem forløbet og har haft en god dialog både med NordBo og med hinanden, hvilket har gjort den store beslutning til en god oplevelse.”

Hanne, Martin og Aase, Rønnesholm 2, Slagelse

Meget flinke og imødekommende

"I forbindelse med salget af mit hus, har jeg hos NordBo kun oplevet en fantastisk god behandling. De har altid været venlige og imødekommende og har tålmodigt svaret på mine spørgsmål. Jeg kan derfor varmt anbefale NordBo til andre."

Elsebeth Spindler, Damsgårdsvej 8, Slagelse

Dejligt med en aktiv mægler

”Efter at have forsøgt mig tidligere andet sted, var det dejligt at finde en ejendomsmægler som kunne sætte den rigtige pris og som gjorde noget ved sagen”.

Bente Gissing Rasmussen, Gærdet 10, Knivkær

”Tenerife” er nu solgt

"Vi valgte NordBo til at sælge sommerhuset, da vi havde lagt mærke til, at de havde solgt mange andre huse i området. Vi kan godt anbefale firmaet til andre."

Leila og Jørgen Hansen, Musvågevej 17, Kongsmark Strand.

Solgt på kun 23 dage!

"Efter godt 35 år var det vores tur til at skulle sælge vores rækkehus. Vi havde derfor ikke den store erfaring i at handle ejendom. Vi henvendte hos til NordBo og inden vi så os om var huset faktisk solgt. Selvom det gik hurtigt, har vi hele tiden følt os godt informeret og hjulpet gennem handlen fra start til slut."

Lotte og Tommy Andersen, Kildeparken 17, 4200 Slagelse

Solgt på kun 21 dage!

"Vi solgte vores hus på blot 21 dage - og så endda til prisen! Da vi skulle vælge ejendomsmægler, stod valget mellem NordBo og en af de store mæglerkæder. Vi besluttede os for NordBo, da vi mente at vi ville få en mere personlig kontakt. Vi fik ret i vores antagelse, idet vi hele tiden blev orienteret når der var nyt. Vi kan varmt anbefale NordBo som ejendomsmægler."

Inge-Lise og Carl Geert Bække, Hostrupsgade 12, Slagelse

Mindst 500 "fremvisninger"

"Vi valgte NordBo som ejendomsmægler, da vi havde bemærket at firmaet havde solgt andre huse i Fruegade. Der gik ikke længe før de første interesserede meldte sig på banen og godt 3 måneder efter var huset solgt. I forbindelse med at NordBo var sponsor i festugen for for et byløb, kan man vel godt sige at vi fik "besøg" af 500 løbere, da alle disse passerede vores hus flere gange. Og med et godt og tilfredsstillende salg, kom vi også selv godt i mål!"

Lone og Bjarne Gøtze, Fruegade 37, Slagelse

Tak for fødselsdagsgaven!

"Da vi havde besluttet os for at sælge, fik vi vurderinger fra 3 forskellige mæglere. Vi valgte NordBo, da firmaet fastsatte en realistisk pris på vores bolig. Vi solgte huset på godt 3 måneder og da vi tilsammen lige er fyldt 160 år, var det en god fødselsdagsgave at få."

Fritse Olsen og Peder Pedersen, Kirkevej 10D, Vemmelev

Tillidsfuld og professionel!

"Vi vil varmt anbefale NordBo som ejendomsmægler. De har et stort lokalkendskab og har været meget tillidsfulde og professionelle i forbindelse med salget af vores bolig. Bedre kunne det ikke gøres!"

Janne og Keldor Skov, Ndr. Stationsvej 14F, Slagelse

Tak for et godt samarbejde!

"Da vi skulle have solgt vores hus, valgte vi NordBo som ejendomsmægler, da vi havde bemærket at firmaet fik solgt huse i vores område ret hurtigt. Det lykkes også os at få solgt, og vi har været særdeles godt tilfreds med samarbejdet med ejendomsmæglerfirmaet Nordbo"

Frede Christiansen, Ørnevej 25, Dalmose

Et "STORT" 10 tal fra mig!

"Efter at jeg havde forsøgt at sælge huset gennem en af byens andre mæglere, skiftede jeg til ejendomsmægler Carsten NordBo. Her har jeg fået en god og personlig service, og det lykkedes mig at få solgt huset. Jeg kan varmt anbefale NordBo som ejendomsmægler, og jeg giver gerne et STORT 10 tal for indsatsen!"

Else Rasmussen, Korsørvej 42, 4200 Slagelse