Købermægler

God rådgivning betaler sig!

For de fleste mennesker er et boligkøb en af livets største økonomiske beslutninger, og der er mange penge på spil. Vi kan som købermægler hjælpe dig gennem boligkøbet med det bedst mulige resultat - også økonomisk. Du betaler lidt - og sparer meget.

Få styr på budgettet og finansieringen
- Hvor meget kan du sidde for, og hvad er den bedste finansiering? Vi kan henvise dig til professionel rådgivning, budgetlægning og sørge for, at du bliver forhåndsgodkendt til lån.

Undgå dyre overraskelser
- Er der noget i købsaftalen, der kan komme til at koste? Vi læser også det med småt.
- Hvad betyder tilstandsrapporten og energimærket? Vi kan hjælpe dig med at vurdere karaktererne og anmærkningerne eller sørge for, at du får hjælp fra en relevant byggesagkyndig..
- Hvad står der i tingbog og servitutter, i lokalplaner og foreningsvedtægter? Vi finder problemerne, inden de bliver til udgifter.

Få hjælp til at forhandle den bedste pris på plads
- Alle boliger har en udbudspris – og en salgspris, som ofte ligger betydeligt under. Vi kender salgspriserne i området og ved, hvordan man forhandler. Bare her kan vi som købermægler tjene udgiften hjem mange gange.

Få skøde og refusionsopgørelse med i prisen
- Når der skal skrives skøde, refusionsopgørelse og sælgerpantebreve, er vi også på hjemmebane – og til en konkurrencedygtig pris.

Prisen på vores købermæglerydelse er 5.995,- kr. inkl. moms. Men som du kan se, kan du tjene det beløb hjem mange gange – og samtidig undgå en kompliceret og stressfyldt bolighandel.