Købermægler

God rådgivning betaler sig

For de fleste mennesker er et boligkøb en af livets største økonomiske beslutninger, og der er mange penge på spil. En Købermægler kan hjælpe dig gennem boligkøbet med det bedst mulige resultat - også økonomisk. Du betaler lidt - og sparer meget.

Få styr på budgettet og finansieringen
- Hvor meget kan du sidde for, og hvad er den bedste finansiering? Vi kan henvise dig til professionel rådgivning, budgetlægning og sørge for, at du bliver forhåndsgodkendt til lån.

Undgå dyre overraskelser
- Er der noget i købsaftalen, der kan komme til at koste? Købermægleren læser også det med småt.
- Hvad betyder tilstandsrapporten og energimærket? Købermægleren kan hjælpe dig med at vurdere karaktererne og anmærkningerne eller sørge for, at du får hjælp fra en relevant byggesagkyndig..
- Hvad står der i tingbog og servitutter, i lokalplaner og foreningsvedtægter? Købermægleren finder problemerne, inden de bliver til udgifter.

Få hjælp til at forhandle den bedste pris på plads
- Alle boliger har en udbudspris – og en salgspris, som ofte ligger betydeligt under. Købermægleren kender salgspriserne i området og ved, hvordan man forhandler. Bare her kan Købermægleren tjene sin egen udgift hjem mange gange.

Få skøde og refusionsopgørelse med i prisen
- Når der skal skrives skøde, refusionsopgørelse og sælgerpantebreve, er Købermægleren også på hjemmebane – og til en konkurrencedygtig pris.

Prisen på Købermæglerens ydelser ligger på 7.900,- kr. incl. moms. Men som du kan se, kan du tjene det beløb hjem mange gange – og samtidig undgå en kompliceret og stressfyldt bolighandel.