Egebjergvej 29, Sørbymagle, 4200 Slagelse

Sørbymagle - Velindrettet 1 plans villa beliggende på lukket vej i fredeligt villakvarter

Den velindrettede villa er opført i 1978 i røde mursten med murede gavle, eternittag og termovinduer.

Villaen indeholder: Lys entré med plads til overtøjet. Køkken med hvide skabselementer, alt i hårde hvidevarer samt spiseplads. Kombineret spise- og opholdsstue med skønt lysindfald og udgang til flisebelagt, vestvendt terrasse. Badeværelse med lyse klinker, muret bruseniche og skabsarrangement. Rummeligt soveværelse med skabe. 2 ekstra værelser ligeledes med skabe. Der er ens, lyse gulve i alle værelser. Pænt, lyst bryggers med god skabs- og bordplads, klinkegulv, vask samt installation til vaskemaskine og tørretumbler.

Ejendommen opvarmes med naturgas.

Grunden er anlagt med en flisebelagt indkørsel med carport. I forlængelse heraf er et skur/værsted med plads til havemøbler, haveredskaber m.m. Den dejlige, lukkede have er anlagt med stor græsplæne, træer, buske, bede og gyngestativ/legetårn. Der er desuden en flisebelagt terrasse, der vender mod vest, samt en ekstra flisebelagt terrasse bagerst i haven, som vender mod nord, med bålpads.

Villaen er velbeliggende på en lukket vej i et fredeligt villakvarter i Sørbymagle med stisystem til skole, børneinstitutioner, sportshal og Brugsen. Der er gode busforbindelser og cykelsti til Slagelse, og kun ca. 5 minutters kørsel til motorvejsforbindelse mod København og Fyn/Jylland.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale