Bjørnevænget 2, Rosted, 4200 Slagelse

Rosted - Dejlig, velindrettet 1 plans villa med skønne udendørsarealer - blot få kilometer fra Slagelse

Få kilometer syd for Slagelse i den lille, hyggelige by, Rosted, ligger denne delvist moderniserede 1 plans villa, som er opført i 1978 i røde mursten med termovinduer og eternittag. Her kan I se frem til en god planløsning med 3 gode værelser og et dejligt opholdsmiljø med udgang til den skønne have.
 
Villaen indeholder: Rummelig entré med god plads til både sko og overtøj. Pænt køkken med alt i hårde hvidevarer og direkte udgang til en hyggelig gårdhave. Fra køkkenet er der adgang til en stor vinkelstue med brændeovn og udgang til en skøn udestue. Fra udestuen er der desuden direkte udgang til en dejlig, flisebelagt terrasse. Soveværelse med skabsplads. Nydeligt badeværelse med bruseniche. 2 ekstra værelser ligeledes med skabsplads. Der er desuden også et pænt, lyst gæstetoilet. 
 
Der er mulighed for fibernet. 

Grunden, som er velanlagt og nem at holde, er anlagt med en carport med integreret udhus med plads til cykler, haveredskaber m.m., en dejlig forhave med græsplæne, flagstang og en hyggelig, flisebelagt gårdhave samt en skøn baghave med græsplæne, bede og en sydvendt, flisebelagt terrasse med bålplads. Herudover er der et ekstra udhus med fyrrum, installation til vaskemaskine og tørretumbler samt plads til opbevaring.
 
Villaen er velbeliggende på en lukket vej i Rosted med gåafstand til Slagelse lystskov og kun ca. 5 minutters kørsel til Slagelse med motorvejsforbindelse mod København og Fyn/Jylland. Der er desuden gode busforbindelser til Slagelse blot få meter fra ejendommen.
 
Der er mulighed for hurtig overtagelse.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale