Sørby Parkvej 34, Sørbymagle, 4200 Slagelse

Sørbymagle - Skøn, velindrettet villa beliggende i fredeligt villakvarter - perfekt for børnefamilien

Den skønne 1 plans villa er opført i 1972 i gule mursten med energivinduer fra 2017 og betontegltag. Boligen er løbende moderniseret og oplagt til børnefamilien med hele 4 gode værelser.
 
Villaen indeholder: Entré/fordelingsgang med plads til sko og overtøj. Rummeligt, køkken/alrum med lyse elementer, alt i hårde hvidevarer samt spiseplads. Dejlig, rummelig opholdsstue med brændeovn, som er med til at skabe en hyggelig stemning samt udgang til en skøn, flisebelagt terrasse, som vender mod syd. 4 gode værelser, hvoraf der er skabsplads i det ene værelse. Pænt badeværelse med vask med skabsarrangement, god skabsplads, bruseniche samt gulvvarme. Der er desuden et gæstetoilet. Nyere, praktisk bryggers med vask, bord- og skabsplads samt installation til vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset er der desuden udgang til terrassen og haven. 
 
Der er indlagt fibernet. 
 
Grunden er anlagt med en småstens belagt indkørsel, som fører op til et udhus med 2 rum, hvor der er plads til opbevaring af havemøbler, haveredskaber, værktøj m.m. samt brændeskur langs indkørslen. Derudover er der en dejlig, nem have med græsplæne, flagstang samt en stor, skøn, terrasse som vender mod syd, så der er god mulighed for at nyde solen.
 
Villaen er velbeliggende på en lukket vej i et fredeligt villakvarter i Sørbymagle med stisystem til skole, børneinstitutioner, sportshal med fitnesscenter samt Brugsen. Der er gode busforbindelser og cykelsti til Slagelse, og kun ca. 5 minutters kørsel til motorvejsforbindelse mod København og Fyn/Jylland.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale