Sørby Parkvej 28, Sørbymagle, 4200 Slagelse

Sørbymagle - Velindrettet og velholdt 1 plans villa beliggende i fredeligt villakvarter - perfekt til børnefamilien

Skøn 1 plans villa, som er opført i 1973 i røde mursten med vedligeholdelsesfrie termovinder og betontegltag. Boligen er oplagt til børnefamilien med hele 4 gode værelser.

Villaen indeholder: Rummelig entré/fordelingsgang. Lyst køkken med alt i hårde hvidevarer samt spiseplads. Dejlig, kombineret opholds- og spisestue med brændeovn samt udgang til en skøn, isoleret udestue med varmepumpe. Fra udestuen er der desuden udgang til en dejlig, flisebelagt, overdækket terrasse. Stort soveværelse med skabsplads. 3 gode værelser ligeledes med skabsplads. Badeværelse med vask med skabsarrangement, badekar, bruseniche samt gulvvarme. Der er desuden et gæstetoilet. Praktisk bryggers med vask, bord- og skabsplads samt installation til vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset er der desuden udgang til endnu en skøn, flisebelagt, overdækket terrasse. 

Grunden er anlagt med en flisebelagt indkørsel, som fører op til en god garage med automatisk port og integreret værksted. Derudover er der en dejlig have med græsplæne, drivhus, bede og buske. Der er desuden 2 skønne, overdækkede terrasser, en dejlig, flisebelagt terrasse samt et udhus, hvor der er plads til ekstra sovepladser eller opbevaring. 

Den skønne villa er velbeliggende på en lukket vej i et fredeligt villakvarter i Sørbymagle med stisystem til skole, børneinstitutioner, sportshal med fitnesscenter samt Brugsen. Der er gode busforbindelser og cykelsti til Slagelse, og kun ca. 5 minutters kørsel til motorvejsforbindelse mod København og Fyn/Jylland.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale