Helgesvej 15, 4200 Slagelse

Slagelse Vestby - Velindrettet 1 plans villa beliggende tæt på skole og hal i et attraktivt villakvarter

Villaen er opført i 1967 i gule mursten med stålpladetag samt termovinduer. Der er opført en tilbygning i 1975 med tagpap.
 
Den veldisponerede villa indeholder: Entré med pænt, lyst gulv og med plads til både sko og overtøj. Rummeligt køkken med spiseplads. Kombineret opholds- og spisestue med pænt, lyst gulv samt udgang til en overdækket, flisebelagt terrasse. Rummeligt soveværelse med skønt lysindfald fra de store vinduespartier samt direkte udgang til en dejlig, flisebelagt terrasse. Der er desuden hele 3 ekstra værelser - så her er plads til både børneværelser og kontor. Badeværelse med toilet, vask, badekar, bruseniche samt gulvvarme. Der er desuden også et gæstetoilet. Praktisk bryggers med vask, bord- og skabsplads samt installation til vaskemaskine og tørretumbler.
 
Grunden er anlagt med en carport og en skøn have med græsplæne, træer, buske samt en flisebelagt terrasse, som vender mod syd. Haven vender mod syd, så her kan solen nydes hele dagen. Der er desuden også et drivhus/orangeri samt et udhus med plads til opbevaring af haveredskaber m.m.
 
Villaen er velbeliggende i det attraktive Slagelse Vestby kun et stenkast fra Marievangsskolen, børnesinstitutioner og sportshal - ligeledes tæt på uddannelsesinstitutioner (bl.a. gymnasium, HHX, HTX og erhvervsuddannelser), indkøbsmuligheder, fodsporet - og desuden i cykelafstand til Slagelse bymidte og station.
  
Indenfor de nærmeste år vil der være mulighed for, at ejendommen med fordel kan konverteres til fjernvarme.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale