Kongelyset 126, 4200 Slagelse

Slagelse centrum - Skøn og velholdt 1 plans villa som opvarmes med fjernvarme - 2 nyere badeværelser - centralt beliggende med gåafstand til centrum

Villaen er opført i 1911 i røde mursten med tegltag og termovinduer. Boligen er løbende moderniseret og fremstår indbydende med lyse vægge og lofter.

Boligen indeholder: Entré med plads til både sko og overtøj samt åben forbindelse til et kontor - hvor der let kan etableres et ekstra værelse. Pænt køkken med kogeø og alt i hårde hvidevarer i åben forbindelse til en rummelig stue med plads til både sofaarrangement og spiseplads samt brændeovn, som er med til at skabe en hyggelig stemning. Fra stuen er der desuden direkte udgang til en skøn, flisebelagt terrasse, som vender mod syd. Stort soveværelse med skabsplads. Et godt ekstra værelse. 2 pæne badeværelser med toilet, vask med skabsarrangement samt bruseniche.
 
Derudover er der en god, højloftet kælder som indeholder: 2 disponible rum, hvor det ene er indrettet som vaskerum med installation til vaskemaskine og tørretumbler.
 
Boligen opvarmes med lave udgifter til fjernvarme.
 
Grunden er anlagt med en flisebelagt indkørsel, som fører op til en god carport. Der er desuden lavet plads til en ekstra parkeringsplads, som er belagt med småsten. En dejlig have med græsplæne, træer samt flere skønne terrasser og hyggelige kroge.
 
Villaen er beliggende i Slagelse centrum tæt på Antvorskov Skole, børneinstitutioner, svømmehal, uddannelsesinstitutioner, indkøb, restauranter, biograf, bibliotek, Musikhuset, Vestsjællandscentret m.m. Ligeledes tæt på motorvejsforbindelse mod København og Fyn/Jylland.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale