Kirkevej 16, 4241 Vemmelev

Vemmelev - Velindrettet, rummelig villa i 1 ½ plan med kælder og en dejlig, stor have

Den rummelige villa er opført i 1946 i røde mursten med tegltag og energiruder. Villaen rummer hele 180 etagemeter.

Villaen indeholder: Entré med trappe til 1. sal og kælderen. Pænt, rummeligt køkken med alt i hårde hvidevarer samt plads til spisebord. Der er en indgang direkte fra indkørslen til køkkenet via, en baggang/viktualierum, så man let kan komme ind med dagligvarerne. Fra køkkenet er der desuden udgang til en dejlig, flisebelagt terrasse. Dejlig, stor stue med plads til både sofaarrangement og spisebord.
 
1. sal indeholder: Repos. Soveværelse med indbyggede skabe. 2 gode værelser. Badeværelse med toilet, vask med skabsarrangement, bruseniche samt gulvvarme.
 
Kælderen indeholder: 4 disponible rum, hvoraf det ene bruges som bryggers med installation til vaskemaskine og tørretumbler, og 2 bruges som værksted/hobbyrum. Fra kælderen er der direkte udgang til den dejlige have.
 
Grunden er anlagt med en indkørsel, en skøn have med græsplæne, træer, buske, bede og flagstang samt en dejlig, stor, flisebelagt terrasse, som vender mod vest. Der er desuden et udhus med 2 rum, som kan bruges til opbevaring af haveredskaber, havemøbler m.m.
 
Den gedigne villa er beliggende centralt i Vemmelev med skoler, børneinstitutioner, indkøbsmuligheder, sportshal, busforbindelser m.m indenfor rækkevidde. Der er desuden kun ca. 15 minutters kørsel til Slagelse centrum, hvor man finder Vestsjællandscentret, bykultur, caféliv m.m. Ligeledes tæt på motorvejsforbindelse mod København og Fyn/Jylland.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale