Slotsgade 2B, 1., 4200 Slagelse

Slagelse centrum - Skøn herskabslejlighed beliggende i hjertet af Slagelse 

Velindrettet lejlighed på 124 m² ifølge BBR-meddelelse beliggende i Slagelse bymidte i en meget flot bygning. Lejligheden fremstår pæn og herskabelig med originale trægulve, højt til loftet og stuklofter i alle opholdsrum.
 
Lejligheden indeholder: Entré med plads til sko og overtøj samt installation til vaskemaskine og tørretumbler. Herfra er der åben forbindelse til et stort, lyst køkken med alt i hårde hvidevarer, masser af skabsplads samt plads til spisebord. To dejlige, store stuer - den ene stue kan evt. bruges som værelse, hvis man ønsker det. Derudover er der to gode værelser med plads til skabe. Badeværelse med vask med mindre skabsarrangement, toilet og bruseniche.
 
Boligen opvarmes med lave udgifter til fjernvarme.
 
Der hører eget kælderrum med til lejligheden og der er dørtelefon ved opgangen. Derudover er der mulighed for at sætte sin cykel i cykelkælder. Der er desuden et fælles gårdmiljø med bord-/bænkesæt og plads til cykler.
 
Lejligheden danner sammen med 6 andre boliger og 2 erhvervsmål rammen om en velfungerende ejerforening, der administreres af professionel administrator.
 
Denne dejlige lejlighed er yderst velbeliggende i hjertet af Slagelse tæt på uddannelsesinstitutioner, indkøbsmuligheder, caféer, restauranter, biograf, bibliotek, Musikhuset, Vestsjællandscentret m.m. Lejligheden er desuden beliggende i gåafstand til stationen, hvor der går tog mod København og Fyn/ Jylland.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale