Flakkebjerg Stationsvej 14, Flakkebjerg, 4200 Slagelse

Flakkebjerg Stationsby - Charmerende bolig med unik have beliggende i fredelige omgivelser

Den rummelige bolig er opført i mursten med termovinduer og betontegltag fra 2012 - og rummer mange muligheder. 
 
Boligen indeholder: Stor entré med trappe til 1. sal samt god plads til både sko og overtøj. Samtalekøkken med adgang til rummelig stue med plads til både sofaarrangement og spisebord. Fra stuen er der udgang til en skøn, delvist overdækket terrasse. Der er desuden et lyst værelse, et pænt badeværelse med skabsarrangement og bruseniche samt et praktisk bryggers med vask, bord- og skabsplads samt med både vaskemaskine og tørretumbler. Herfra er der udgang til den dejlige have. 
 
1. sal indeholder: Stort repos med fritlagte bjælker. Rummelig opholdsstue med mulighed for at etablere flere værelser. Lyst værelse med fritlagte bjælker samt adgang til toilet, som evt. kan laves til badeværelse eller et ekstra værelse alt efter ønsker og behov. 
 
Den ene del af stueetagen er indrettet som værksted og opbevaringsrum. Der er dog mulighed for at indrette dette som værelser, kontor, hobbyrum m.m., idet det er registreret som boligareal på BBR-meddelelsen. 
 
Grunden er anlagt med en indkørsel belagt med granitskærver, som fører op til en carport. Flot forhave med mindre terrasse. Flot og unik, lukket have med græsplæne, træer, buske og skønne kroge. Stor, delvis overdækket, syd/vestvendt træterrasse. Der er desuden to udhuse, som evt. kan anvendes til opbevaring af haveredskaber, grill m.m.
 
Ejendommen er beliggende i Flakkebjerg Stationsby, som ligger lidt udenfor Flakkebjerg. Flakkebjerg byder bl.a. på skole, børneinstitution, indkøb m.m. Der er kun 200 m til fodsporet, som fører til Slagelse, Skælskør eller Næstved, og hvor man kan cykle ugeneret i smukke naturområder. Der er desuden blot 10 minutters kørsel til Slagelse, hvor man finder Vestsjællandscenteret, cafe- og byliv, indkøbsmuligheder, gymnasium, motorvejsforbindelse m.m.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale