Kalundborgvej 70A, 4200 Slagelse

Charmerende og idyllisk stråtækt hus med mange muligheder - beliggende i gåafstand til stationen

I den nordvestlige del af Slagelse finder man dette charmerende hus, som er opført delvist i bindingsværk med stråtækt tag. Huset er i ren Morten Korch-stil med lavt til loftet og toilet i gården.
 
Når man kører ind af indkørslen på Kalundborgvej 70A, bliver man mødt af en skøn gårdhave med god plads til parkering af husstandens biler. Herfra er der indgang til boligen via én af husets entréer og man kommer nemt ind med dagligvarerne i det lyse køkken med tilhørende viktualierum. Herfra er der adgang til en spisestue med brændeovn - og i forlængelse heraf en rummelig vinkelstue med trappe til 1. sal. I stueplan er desuden en gæsteentré fra vejen, som også fungerer som mellemgang til et disponibelt rum og et rummeligt soveværelse med indbyggede skabe og et tilhørende pulterrum. Herudover er der et 34 m² stort, uudnyttet disponibelt rum, som evt. kan anvendes til et ekstra værelse og/eller badeværelse. Særskilt i huset med indgang fra gårdhaven, er der et fyrrum/badeværelse med bruseniche.
 
1. salen indeholder et repos samt et stort, lyst værelse (ikke registreret på BBR). Resten af 1. salen er uudnyttet.
 
På den 1.175 m² store grund findes desuden en bygning med gildesal og tilhørende køkken, en fritliggende bygning med opbevaringsrum, toilet og integreret carport samt en skøn, lukket have med græsplæne, blomsterbede, buske og træer.
 
Ejendommen er beliggende ved en indfaldsvej til Slagelse tæt på stationen, indkøbsmuligheder, skole, børneinstitutioner, sportsaktiviteter m.m. Her er alt inden for rækkevidde.
 
Ejendommen trænger til nogen modernisering og istandsættelse, men for den rigtige køber er der gode muligheder!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale