Nykøbingvej 46, Ørslev, 4200 Slagelse

Nord for Slagelse - Rummelig landvilla med stor tilbygning/garage - beliggende på en stor grund i naturskønne rammer

Den rummelige landvilla er opført i 1877 i gule mursten med eternittag, hvor de fleste vinduer er energivinduer fra 2011 (mod vejen er der lydtætte vinduer).
 
Villaen indeholder: Entré med plads til sko og overtøj. Rummelig stue med trappe til 1. sal. Stor vinkelstue med plads til både sofaarrangement og spisebord. Køkken med alt i hårde hvidevarer og spiseplads. Fra køkkenet er der desuden udgang til en dejlig, overdækket terrasse samt adgang til den store tilbygning, hvor der blandt andet er et bryggers samt et værksted. Soveværelse med skabsplads samt adgang til eget badeværelse med bruseniche. Ekstra værelse.
 
1. sal indeholder: Repos med fordeling til alle rum. Stort værelse. Ekstra værelse. Pænt toilet. Der er desuden et uudnyttet loftrum, hvor der er mulighed for at udvide toilettet eller etablere flere værelser.
 
Der ligger fibernet i vejen. Der er desuden etableret et nyt biorenseanlæg (kloak) i 2022.
 
Den 3.283 m2 store grund er anlagt med en stor gårdsplads, en stor have med græsplæne, flagstang, blomsterbede, buske og træer samt et mindre udhus. Der er desuden et 127 m2 stort udhus med 100 m2 uudnyttet tagetage, hvor der er en garage samt flere disponible rum med masser af plads til den pladskrævende hobby eller evt. mindre dyrehold.
 
Ejendommen er beliggende nord for Ørslev, hvor der blandt andet er en skole. Der er desuden kun 11 km til Slagelse, hvor man finder alt hvad man har brug for, samt 9 km til Høng, hvor man blandt andet finder indkøbsmuligheder, uddannelsesinstitutioner, børneinstitutioner m.m.
 
Her er der mulighed for at sætte sit eget præg!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale