Nørreås 42, 4200 Slagelse

Slagelse Østby - Velindrettet 1 plans villa beliggende i fredeligt villakvarter med kun få minutters kørsel til centrum

Denne skønne og velindrettede villa er opført i 1970 i gule mursten med eternittag og delvist 3 lags vinduer.

Boligen indeholder: Entré. Pænt køkken med lyse skabselementer samt plads til spisebord. Rummelig stue med god plads til sofaarrangement - og med brændeovn samt udgang til en skøn flisebelagt, overdækket og delvist lukket terrasse, som vender mod sydvest. Badeværelse med skabsarragement, bruseniche, gulvvarme samt installation til vaskemaskine. Gæstetoilet. Stort soveværelse med indbyggede skabe. Der er desuden 2 gode, ekstra værelser ligeledes med skabe. Godt, rummeligt bryggers.

Grunden er anlagt med en flisebelagt indkørsel, carport samt en dejlig have med græsplæne, træer, bede og en overdækket terrasse. Der er desuden et rummeligt udhus med plads til opbevaring af haveredskaber, havemøbler m.m.

Villaen er velbeliggende i et fredeligt villakvarter i Slagelse Østby tæt på Søndermarksskolen, børneinstitutioner, indkøbsmuligheder, skoven og busforbindelser. Der er kun få minutters kørsel til motorvejsforbindelse mod København og Fyn/Jylland. Bymidten, Vestsjællandscenteret, caféer, restauranter m.m. er ligeledes inden for rækkevidde.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale