Jonsgården 15, 4200 Slagelse

Slagelse nord/vest - Rummelig villa fra 2014 med gulvvarme i alle rum, opvarmet swimmingpool samt integreret, muret dobbeltgarage

Den skønne og rummelige villa er opført i mursten med tegltag og energivinduer. Villaen rummer hele 191 m2 beboelse, 46 m2 integreret garage samt 17 m2 overdækket, delvist lukket terrasse.
 
Villaen indeholder: Entré. Stort, dejligt køkken/alrum med adgang til et viktualierum og direkte udgang til terrassen. Skøn stue ligeledes med udgang til terrassen. Stort soveværelse med skabsplads samt eget badeværelse med spabad, bruseniche, toilet og vask med skabsarrangement. Derudover er der 3 gode værelser. Ekstra badeværelse med vask med skabsarrangement, toilet og bruseniche. Praktisk bryggers med bord- og skabsplads, vask samt installation til vaskemaskine og tørretumbler. Herfra er der desuden direkte adgang til en god dobbeltgarage. 
 
Boligen opvarmes med jordvarmeanlæg, som i forening med solcelleanlægget giver meget lave forbrugsudgifter. I denne forbindelse er der etableret en vandopsamlingstank til regnvand, således at de udendørs vandhaner og vaskemaskinen kører med regnvand - ligeledes sker toiletskyld også med regnvand - således at man har meget lave forbrugsudgifter til vand. I det hele taget en meget energivenlig bolig med energimærkningskarakter A2015. Der er desuden udarbejdet en flot tilstandsrapport samt elinstallationsrapport uden bemærkninger. 
 
Grunden er anlagt med en stor, flisebelagt indkørsel, som fører op til en god dobbeltgarage med automatiske porte. En skøn, lukket, flisebelagt gårdhave - som vender mod syd/vest, så middags- og eftermiddagssolen kan nydes - med en dejlig, overdækket, delvist lukket terrasse samt en saltvandsswimmingpool, hvor man kan køles ned på de varme sommerdage. Swimmingpoolen er desuden opvarmet og med udtrækkeligt tag. Der er desuden også en udendørs bruser samt en skøn, udendørs jacuzzi med plads til 8 personer. Derudover er der også en dejlig have med græsplæne samt et udhus med plads til opbevaring. Ejendommen er solmæssigt beliggende godt, så solen kan nydes hele dagen.
 
Den skønne villa er velbeliggende for enden af en lukket vej i et fredeligt villakvarter. Tæt på indkøbsmuligheder, uddannelsesinstitutioner, Slagelse station m.m. Ligeledes er der få minutters kørsel til motorvejsforbindelse mod København og Fyn/Jylland.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale