Løvegade 60C, 4200 Slagelse

Slagelse centrum - Skøn 3 værelses andelsbolig beliggende centralt i Slagelse

Andelsboligen er godt beliggende i en velfungerende andelsboligforening, Andelsboligforeningen Løvegade 60A-60C, med i alt 5 boliger, som er godt konsolideret og som byder på gode, ordnede forhold.
 
Ejendommen er opført i 1877, men er renoveret i 1990 og fremtræder i flotte røde mursten med sprossevinduer og rødt tegltag.
 
Boligen indeholder: Lys entré med skabe og trappe til 1. sal. Rummelig opholdsstue med adgang til stort, lyst køkken med spiseplads. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt god plads til både overtøj og fodtøj.
 
1. sal indeholder: Repos. Dejligt, lyst soveværelse med skabsplads. Pænt badeværelse med bruseniche og skabsarrangement. Ekstra værelse ligeledes med gode indbyggede skabe.
 
Der er pæne, lyse, fyrretræsgulve i alle opholdsrum og boligen fremstår generelt meget lys.
 
Til boligen er der brugsret til et dejligt, hyggeligt, privat gårdmiljø med have, mindre træer og plads til havemøblerne. Her er der er rig mulighed for skønne grillaftener med gæster, helt ugeneret. Der hører desuden et fint, rummeligt skur til boligen.
 
Boligen er centralt beliggende i Slagelse med både indkøb, skole, børneinstitutioner, station, by- og caféliv, Vestsjællandscentret, uddannelsesinstitutioner m.m. inden for rækkevidde. 
 
Pris 865.000,- Boligydelse pr. måned kr. 3.319,49,- ekskl. forbrug til el, vand, varme, antenne og internet (ejendomsskatter, ejendomsværdiskat, husforsikring og renovation er indeholdt i boligafgiften).

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale