Stillingevej 71, Stillinge Strand, 4200 Slagelse

Stillinge Strand - Hyggelig og yderst velholdt helårsejendom beliggende nær "Strandvejskrydset" med få minutters gang til fantastisk sandstrand 

Den velholdte villa er opført i pudset mursten med tegltag samt termovinduer. Boligen er løbende moderniseret og fremstår med lyse vægge og lofter i alle opholdsrum. 
 
Boligen indeholder: Entré med trappe til både 1. sal og kælder. Herfra træder man ind i en stor, lys kombineret opholds- og spisestue med flotte, lyse gulve og brændeovn. Herfra er der adgang til et pænt, lyst køkken med alt i hårde hvidevarer. Mellemgang med udgang til baghaven med stort terrassemiljø. Rummeligt værelse, som pt. anvendes som kontor. Toilet med skabsarrangement.
 
1. sal indeholder: Repos. Soveværelse med fritlagte hanebånd. Herfra er der mulighed for at etablere en tagterrasse. Der er desuden et værelse, som pt. anvendes som walk-in closet samt et ekstra værelse, som eventuelt let kan udnyttes til badeværelse.
 
Kælderen indeholder: Fordelingsgang. 2 store disponible rum. Badværelse. Rummeligt vaskerum med installation til både vaskemaskine og tørretumbler. Der er desuden et mindre disponibelt rum.
 
Den 1672 m² store grund er anlagt med en stor indkørsel belagt med småsten, hvor der er plads til både trailer og campingvogn. Indkørslen fører op til en god garage. I forhaven er der flagstang, flotte buske, en bænk og et bed med blomster og stedsegrønne planter. Der er desuden en stor, lukket baghave med græsplæne, træer, buske, et stort terrassemiljø, som vender mod syd, samt flere udhuse til opbevaring af havemøbler, haveredskaber, cykler m.m. Der er generelt mange gode kroge i den skønne have.
 
Ejendommen er velbeliggende på Stillinge Strand med kun få minutters gang til både den fantastiske sandstrand, som området er kendt for - og kun 100 m til "Strandvejskrydset", som er centrum for caféer, restauranter, ishus og supermarked. Ligeledes tæt på stoppested med gode busforbindelser til Slagelse m.m. Der er desuden kun 15 minutters kørsel til Slagelse Centrum samt motorvejsforbindelse mod København og Fyn/Jylland - med ca. 1 times kørsel til København.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale