Thorvaldsensvej 8, 4200 Slagelse

Slagelse centralt - Velindrettet villa i 1½ plan - velbeliggende med gåafstand til bymidten og stationen

Ejendommen er opført i 1901 i pudset mursten med betontagsten og termovinduer.
 
Den velholdte bolig indeholder: Lys entré med klinkegulv og indbyggede skabe. Herfra er der adgang til bryggers med skabs- og bordplads, vask samt installation til både vaskemaskine og tørretumbler. Pænt køkken med lyse skabselementer, alt i hårde hvidevarer, god skabs- og bordplads samt mindre spiseplads. Herfra er der adgang til kombineret opholds- og spisestue med flot trægulv. Badeværelse med muret bruseniche og større skabsarrangement. Mellemgang med adgang til lyst værelse. Der er gulvvarme i både entré, bryggers, stue og badeværelse.
 
1. sal indeholder: Repos med indbyggede skabe. Stort soveværelse. Ekstra værelse.
 
Boligen opvarmes med lave udgifter til naturgas.
 
Grunden er anlagt med en indkørsel, som fører op til en garage. God have med græsplæne, træer, buske og bede. Desuden en stor, skøn, flisebelagt terrasse, der byder op til gode sommeraftener i godt selskab. Stort overdækket areal til opbevaring af grill, haveredskaber og cykler.
 
Der er indlagt fibernet.
 
Ejendommen er velbeliggende centralt i Slagelse i et attraktivt kvarter med gåafstand til bymidten, stationen, skole, børneinstitutioner, indkøbsmuligheder, Vestsjællandscentret, by- og caféliv m.m. og med få minutters kørsel til motorvejsforbindelse mod København og Fyn/Jylland. Her er alt inden for rækkevidde.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale