Nyvej 10, st., 4200 Slagelse

Slagelse centrum - Velindrettet 3-værelses ejerlejlighed i stueplan med gulvvarme i alle rum, egen terrasse og garage - velbeliggende med gåafstand til bymidten og stationen

Sælger har udbedret alle bemærkninger i den tilstandsrapport og elinstallationsrapport, der er udarbejdet for lejligheden!
 
Ejerlejligheden hører til en ejerforening med i alt 3 ejerlejligheder. Lejligheden er renoveret i 2006 med bl.a. nyt terrændæk, installation af gulvvarme, klinkegulve i badeværelse og bryggers, trægulv i opholdsrum samt nye vinduer og døre med lavenergiruder.
 
Lejligheden indeholder: God entré med plads til sko og overtøj. Rummeligt køkken med lyse elementer. Herfra er der adgang til en kombineret opholds- og spisestue. Rummeligt soveværelse. Ekstra værelse. Pænt, lyst badeværelse med bruseniche og skabsarrangement. Der er desuden et godt bryggers med vask, skabs- og bordplads samt installation til vaskemaskine. Herfra er der adgang til et disponibelt rum/viktualierum.
 
Lejligheden opvarmes med fjernvarme og der er gulvvarme i alle rum.
 
Til ejendommen hører en skøn, fælles have med stor græsplæne. Der hører desuden en terrasse til hver lejlighed. Til lejligheden er der derudover brugsret til egen garage samt 2 egne skure til opbevaring.
 
Ejerlejligheden er yderst velbeliggende centralt i Slagelse med kun få minutters gang til stationen, hvor der går tog mod København og Fyn/Jylland og desuden tæt på bl.a. indkøbsmuligheder, Vestsjællandscentret, caféer, restauranter, biograf, bibliotek samt Musikhuset

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale