Kirsebærvej 15, 4200 Slagelse

Slagelse Øst - Flot, velindrettet 1 plans villa højt beliggende på lukket villavej - kun få minutters kørsel til centrum 

Villaen er opført i 1995 i røde mursten med betontegltag samt termovinduer. Indvendigt er der pæne, lyse gulve og charmerende fyldningsdøre.
 
Den velholdte villa indeholder: Pæn entré med plads til sko og overtøj. Køkken med alt i hårde hvidevarer i åben forbindelse til kombineret opholds- og spisestue med skønt lysindfald og udgang til vestvendt terrasse. Fra spisepladsen er der flot udsigt over villavejen. Rummeligt soveværelse med indbyggede skabe samt direkte adgang til eget forældrebadeværelse med bruseniche, spa og skabsarrangement. Børne-/teenageafdeling bestående af 2 værelser samt badeværelse med bruseniche. Funktionelt bryggers med vask, god skabs- og bordplads samt installation til vaskemaskine og tørretumbler.
 
Ejendommen opvarmes med lave udgifter til fjernvarme.
 
Grunden er anlagt med en flisebelagt indkørsel, som fører op til en carport med integreret udhus. Skøn vestvendt have med stor græsplæne, træer, buske samt en dejlig, stor, delvis lukket, vestvendt, flisebelagt terrasse. Dejlig østvendt have, hvor morgenkaffen kan nydes, med græsplæne, buske, træer, 2 terrasser samt gyngestativ.
 
Villaen er velbeliggende i Slagelse Østby tæt på Søndermarksskolen, stiforbindelse til skoven, indkøbsmuligheder, børneinstitutioner, sportshal samt busforbindelse til Slagelse centrum. Der er desuden få minutters kørsel til bymidten, Vestsjællandscentret samt motorvejsforbindelse mod København og Fyn/Jylland.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale