Klosterbanken 8, 4200 Slagelse

Slagelse Øst -  Hyggelig og velholdt byvilla i 1½ plan med mulighed for hurtig overtagelse

Boligen er opført i 1923 i pudset mur med tegltag samt sprossede termovinduer.
 
Boligen indeholder: Lys entré med plads til både sko og overtøj samt trappe til 1. sal. Under trappen er der et disponibelt rum, som evt. kan anvendes til opbevaring. Pænt køkken med gulvvarme, klinkegulv, lyse skabselementer, alt i hårde hvidevarer samt mindre spiseplads. Herfra er der åben forbindelse til en kombineret opholds- og spisestue med flot plankegulv, dejligt lysindfald samt en brændeovn, der skaber en hyggelig stemning. Lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Mellemgang med udgang til skøn, delvis overdækket, vestvendt, flisebelagt terrasse. Herfra kan man gå tørskoet til det isolerede udhus, som er muligt at anvende som bryggers med installation til vaskemaskine og tørretumbler.
 
1. sal indeholder: Lyst repos med indbyggede skabe. Rummeligt soveværelse med indbyggede skabe. Værelse, som evt. kan anvendes til kontor eller børneværelse. Der er pæne, lyse gulve i alle opholdsrum på 1. sal. 
 
Grunden er anlagt med indkørsel, som fører op til en god carport. Skøn have med græsplæne, træer, buske samt en stor, delvis overdækket, flisebelagt terrasse med markise, som vender mod vest. Her er der rig mulighed for hyggelige grillaftener. Der er desuden 2 udhuse, som evt. kan bruges til opbevaring af haveredskaber, havemøbler m.m.
 
Huset er velbeliggende i Slagelse Østby i cykelafstand til bymidten og Vestsjællandscentret samt tæt på indkøbsmuligheder, skole, børneinstitutioner, sportshal samt motorvejsforbindelse mod København og Fyn/Jylland.
 
Der er mulighed for hurtig overtagelse.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale