Østerbro 30, 4200 Slagelse

Slagelse centralt - Pæn og rummelig villa i 3 plan med hele 276 etagemeter - beliggende i gåafstand til bymidten

Klassisk rødstensvilla i absolut gåafstand til byens faciliteter. Villaen er opført i røde mursten med rødt tegltag og energiruder fra 2008.
 
Villaen indeholder: Dejlig, lys entré med pæn trappe til 1. sal og kælder. Nyere Kvik-køkken fra 2008 med mange lækre detaljer, f.eks.: dejligt lysindfald fra flere vinduer, mange skuffer, varieret bordhøjde afhængig af funktion, alt i hårde hvidevarer samt spiseplads. Stor, hyggelig opholdsstue med udgang til skøn, vestvendt udestue. Gæstetoilet med lyse klinker og vask. Værelse med lyst trægulv.
 
1. sal indeholder: Godt repos med skønt lysindfald fra det store vindue. Virkelig stort soveværelse med god plads til yderligere indretning og opbevaring. Stort værelse med skab og udgang til altan. Lækkert, nyere badeværelse flot indrettet med rustikt bordarrangement, flot bruseniche og gulvvarme. Den store kvist i badeværelset er med til at rummet udnyttes på bedste vis.
 
Yderst anvendelig og højloftet kælder, som indeholder: Vaskerum med installation til vaskemaskine og tørretumbler. Dejligt badeværelse med bruseniche. 4 gode disponible rum.
 
Villaen er udstyret med centralstøvsuger og opvarmes med lave udgifter til fjernvarme.
 
Grunden er anlagt med en dejlig, stor have med græsplæne, bede, træer og flere dejlige, flisebelagte terrasser. Der er desuden en carport samt ekstra garage. Der er indkørsel til ejendommen fra Møntmestergade.
 
Villaen er beliggende centralt i Slagelse i gåafstand til bymidten, stationen, Vestsjællandscentret, børneinstitutioner, skoler m.m. Her er alt inden for rækkevidde.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale