Rønnesholm 28, Sønderup, 4200 Slagelse

Sønderup - Nord for Slagelse - Rummelig 1 plans villa med god, højloftet kælder beliggende i børnevenligt kvarter 

Den rummelige villa er opført i gule mursten med termovinduer fra 2011 og malet eternittag.
 
Den velindrettede villa indeholder: Entré med klinkegulv, plads til sko og overtøj, trappe til kælderen samt adgang til fordelingsgang ligeledes med klinkegulv. Nyere køkken fra 2018 med lyse elementer, klinkegulv og spiseplads. Kombineret opholds- og spisestue med lyst trægulv, skønt lysindfald fra de store vinduespartier og udgang til skøn, flisebelagt terrasse, som vender mod syd. Rummeligt soveværelse med trægulv og skabe. 2 ekstra værelser ligeledes med trægulve. Badeværelse med bruseniche, skabsarrangement og ekstra skabsplads.
 
God, højloftet kælder, som indeholder: Vaske-/fyrrum med installation til vaskemaskine og tørretumbler samt udgang til haven. Toilet med håndvask. Der er desuden 2 disponible rum.
 
Den 983 m² store, velanlagte grund er anlagt med en stor, flisebelagt indkørsel, muret garage med port og integreret værksted, holdeplads til fx campingvogn samt en ekstra garage. Der er desuden en dejlig, lukket, velholdt have med græsplæne, træer, bede, overdækket tørreplads til vasketøjet, stor, flisebelagt terrasse, som vender mod nord, samt en vestvendt, flisebelagt terrasse med markise, således terrassen delvist kan overdækkes.
 
Villaen er beliggende på en lukket villavej i et børnevenligt kvarter med skole og børneinstitutioner i nærområdet. Der er desuden kun 7- 8 minutters kørsel til Slagelse, som byder på gode indkøbsmuligheder.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale